top of page

ZUBLJA - Globalna crnogorska društvena mreža

Poštovani prijatelji, veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavjestimo da je globalna crnogorska društvena mreža Zublja počela sa radom i pozivamo Vas da registrujete svoj profil klikom na adresu: zublja.me

Želimo Vam puno novih poznanstava, razmijenjenih iskustava, podijeljenih vijesti i objava!

Zublja je projekat Udruženja Crnogoraca Novog Sada i predstavlja nastavak težnji za boljim povezivanjem i afirmacijom crnogorske dijaspore. Prvi koraci upoznavanja sa udruženjima iz svijeta učinjeni su u sklopu manifestacije "Globalno crnogorsko veče" decembra 2017. kada je celokupna priredba u Novom Sadu, bila praćena uživo putem internet prenosa i kada su svoje video poruke okupljenima poslali članovi udruženja iz Argentine, Australije, Nemačke, Francuske, Velike Britanije, Španije... Danas u decembru 2019. nastavak te ideje je kreiranje društvene mreže "Zublja" - tematske mreže na koju se svako može registrovati (bilo udruženje ili pojedinac), davati mišljenja, informisati se, objavljivati i dijeliti sadržaje sa ostalim članovima. Mreža posjeduje sve potrebne tehničke aspekte kao i bilo koja današnja društvena mreža za intuitivno i jednostavno korišćenje. Izvorni cilj projekata Zublja je želja da stvori uslove za slobodnu komunikaciju, informisanje i razmjenu ideja između pojedinaca, udruženja i institucija kako dijaspore tako i matice i da postane mjesto druženja i upoznavanja poštovaoca Crne Gore i njene bogate istorije i kulture, kao i svih drugh ljudi dobre volje. Projekat podržavaju Uprava za dijasporu Crne Gore i Odbor za informisanje Savjeta za saradnju sa dijasporom - iseljenicima.

Kako registorvati profil?

1. Otvorite adresu zublja.me sa kompjutera ili telefona, a zatim pritisnite dugme "Registruj se i pristupi!":

2. Popunite registraciona polja:

3. Nakon toga ćete na email adresu koju ste upisali dobiti aktivacioni email sa linkom koji trebate kliknuti kako bi se aktivirao nalog.

4. Nakon toga se možete ulogovati na naslovnoj stranici i čitati/postavljati objave, pregledati listu članova i kontaktirati sa njima bilo putem privatnih poruka ili putem njihovog profila. Zublja - Viječni plamen Crne Gore!

Izdvajamo:
Najnovije objave:
Arhiva:
bottom of page